avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate batakanda22

Activitate batakanda22

Răspuns la discuția Mostenire
Chiar dacă este mostenire de la mama ei.
Discuție Mostenire
Buna ziua. Mama mea a mostenit o casa .tatal meu nea părăsit. Acum 16 ani dar nu au divorțează. Are tata dreapt la mostenire?
Răspuns la discuția facturi fictive
numa vesti bune :_
#-o
Răspuns la discuția facturi fictive
va multumesc frumos
maine merg la politie sa vad pt ce mau citat .
au mai incercat ei prin cunostiinte din politie sa ma intimideze si is curios ce aud maine
apoi luam decizia
dac vor so dam la pace cu o suma de bani cred car fii mai bine sa accept, si gata cu tot tarboiul. daca nu imi puteti recomanda un avocat din timisoara?
multumesc

Discuție facturi fictive
buna ziua
in urma cu 3 ani am lucrat la o firma de distributie, am facut marea greseala sa fac niste facturi fictive, sami cresc cifra de vanzari, cand am fost descoperit mi sa cerut sa returnez marfa , am returnato in procent de 80% si pt a acoperi restul am mai muncit 4 luni fara salar. in acest timp soacra mea a vandut un apartament mostenire. patronul afland a zis ca trebe sai dau toata suma facturilor , nemaitinand cont de marfa retur, a venit cu inca 2 insi peste mine in caa si mau lovit , au bruscato pe sotia mea si scandal mare, am martori care pot confirma spusele mele. eu am mers la un capitan de jandarmerie si mia zis sa depun pklangere la parchet. era vineri si nu mai era nimeni acolo si nu am mai depus nimic. acum dupa 3 ani is chemat la politie . ce sa fac?
mentionez ca fosti sefi au ceva sprijin politic . chiar si cand au fost la mine jos i astepta un politist de la crima organizata.
eu le cunosc toate marsaviile ce leau facut. contracte obtinute cu cadouri si multe manevre
ce sa fac?
va multumesc