avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Activitate foxyvanila

Activitate foxyvanila

daca soacra a donat apartamentul fiului ei fara a trece in acte si nora se mai poate face ceva ca nora sa apara ulterior pe contract sau carte funciara astfel sa poata beneficia de partaj egal in caz de divort?
ca din cate stiu daca i donatie partenerul nu are dreptul la acel bun
tin sa mentionez ca impreuna cu sotul am ridicat o casa si soacra nu mai vrea sa ne o dea si am luat 2 credite sa o ridicam
ea ne a dat apartamentul dar prin donatie dar si eu am contribuit la plata ratelor si o voi mai fec inca7ani
asa ca nu mi se pare corect ca eu sa nu beneficiez de jumate din apartament daca doamne fereste se intampla ceva rau
ce pot face?
Discuție succesiune
buna
vreau sa stiu la cate saptamani luni sau ani se poate face in 210 succesiunea daca un parinte a murit si suntem 2 frati
am auzit ca acum trebuie facuta in primele 6 luni sa nu platesti prea mult
pana acum era in primii 2 ani de la deces
cum este de fapt??
la sfarsitul lui august expira cele 6 luni ce sa fac?? si incauza este vorba de un apartament cu 3 camere
multumesc!
buna
sunt casatorita de 3ani
inainte de casatorie soacra a cumparat un teren pe care trebuia sa ni l dea noua sa ne construim o casa
constructia casei s a si finalizat deja in mare parte dar nici pana in ziua de azi nici terenul nici casa nu sunt trecute pe numele meu sau macar al sotului ca doar cica e pt el si mie sa ne facem casa! si mai platesc si rate la 2 banci, in salar merge la banca!
ce trebuie sa fac si ce acte am nevoie ca sa se treaca casa pe numele nostru in sept cand expira autorizatia de constructie? soacra a spus ca o intabuleaza pe numele lui dar nu vreau sa mai aiba vreun drept ea dupa ce trece casa pe sotul si nici sora sotului ca doar ei ii lasa apartamentul si ea a spus ca nu vrea nimic din casa?!
sa nu mi vina soacra ca terenul e al ei si numai casa e pe sotul si sa stea in casa mea in care eu am bagat banii de nunta si ratele plus salariile nostre!?!?ce sa i spun sa inteleaga si ce sa fac????? pt ca niciodata nu stii ce se poate intampla!#-o#-o#-o