avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie sau vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie sau vanzare cumparare

buna
sunt casatorita de 3ani
inainte de casatorie soacra a cumparat un teren pe care trebuia sa ni l dea noua sa ne construim o casa
constructia casei s a si finalizat deja in mare parte dar nici pana in ziua de azi nici terenul nici casa nu sunt trecute pe numele meu sau macar al sotului ca doar cica e pt el si mie sa ne facem casa! si mai platesc si rate la 2 banci, in salar merge la banca!
ce trebuie sa fac si ce acte am nevoie ca sa se treaca casa pe numele nostru in sept cand expira autorizatia de constructie? soacra a spus ca o intabuleaza pe numele lui dar nu vreau sa mai aiba vreun drept ea dupa ce trece casa pe sotul si nici sora sotului ca doar ei ii lasa apartamentul si ea a spus ca nu vrea nimic din casa?!
sa nu mi vina soacra ca terenul e al ei si numai casa e pe sotul si sa stea in casa mea in care eu am bagat banii de nunta si ratele plus salariile nostre!?!?ce sa i spun sa inteleaga si ce sa fac????? pt ca niciodata nu stii ce se poate intampla!#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 14:03, 16 August 2010
buna ziua.
din pacate nu prea aveti cum sa o fortati sa faca vreun act.
cel mult veti putea invocz un drept de creanta pentru sumele de bani pe care le-ati investit in aceasta casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare pe baza actului de donatie cristinaada cristinaada Buna ziua, sotul meu a primit prin act de donatie, in timpul casatoriei, de la mama lui un teren si autorizatia de construire emisa pentru construirea unei ... (vezi toată discuția)
O solutie rus florina rus florina Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: sunt casatorita si locuiesc impreuna cu sotul in casa pe care o construim in duplex cu socrii mei, pe terenul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, termen în care se ajunge la executare manolabia_13 manolabia_13 Am rugamintea sa ma ajutati in lamurirea unei situatii;fiind vaduva de multi ani ,am hotarit sa fiu cu cineva. La momentul acela aveam un apartament , pe care ... (vezi toată discuția)