avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Activitate roxana stanescu

Activitate roxana stanescu

Va multumesc pentru ajutor!
Cu stima Roxana Stanescu
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un model de decizie de incetare a CIM prin demisie cu art.79 alin.7 C.M.?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Model decizie Art.55 lit.c
Ma confrunt cu urmatoarea problema:o angajata din cadrul societatii la care lucrez eu ca inspector personal a fost in concediu crestere copil pana la data de 05.07.2010(data la care copilul sau a implinit varsta de 2 ani).Dupa finalizarea concediului aceasta angajata nu s-a prezentat la serviciu.Eu ca inspector personal i-am facut notificari in vederea prezentarii sale la serviciu.Aceste notificari mi-au fost returnate de la posta, cu mentiunea "lipsa destinatar".Aceasta situatie am expus-o la ITM.Cei de la ITM m-au indrumat sa-i incetez CIM cu art.55 lit.c C.M.Tot ei mi-au spus ca voi gasi acest model de decizie-art.55 lit.c C.M. pe inernet.
Va sunt recunoscatoare daca ma puteti ajuta in acest sens.
Răspuns la discuția Model decizie Art.55 lit.c
M-am referit la art.55 lit.c din Codul Muncii.Eu sunt inspector de personal si in urma unei discutii cu cei de la ITM am fost indrumata sa folosesc decizia de incetare a contractului de munca in baza art.55 lit.c. In cosecinta, v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu un model de decizie in baza art.55 lit.c din C.M.
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de decizie in baza Art.55 lit.c?
Va multumesc anticipat.:">