avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model decizie Art.55 lit.c
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model decizie Art.55 lit.c

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de decizie in baza Art.55 lit.c?
Va multumesc anticipat.:">
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 18 August 2010
Art.55 lit.c din ce act normativ?
1. Daca va referiti la art.55c din Codul muncii,cu acest articol, de sine statator, nu se poate inceta un CIM.
2. Cred ca ati vrut sa spuneti art.55b.
3. Model de decizie:

S.C. ____________________________________________
Sediul __________________________________________
RC: ____________________ CUI: __________________
Tel/Fax: ________________________________________

DECIZIA Nr. _______/_______________

Tinand seama de cererea dlui/dnei __________________________
din data de ______________________ prin care se solicita incetarea raporturilor de munca cu angajatorul, ca urmare a acordului partilor;
Avand in vedere aprobarea cererii de catre conducerea societatii;
In temeiul prevederilor art.55 lit.b din Codul muncii,

Administratorul SC__________________, dl/dna __________________,

DECIDE :

1. Contractul individual de munca nr. ______________/_____________ incheiat cu dl/dna ______________________________________________________
incadrat(a) in functia/meseria de ___________________________ inceteaza
cu data de _____________________ .
2. Prezenta decizie se va comunica, in copie, celui/ei in cauza, in termen de 5 zile.
3. Impotriva prezentei decizii de incetare a contractului individual de munca, cel in cauza se poate adresa cu contestatie la Tribunalul ______________________ in termen de 30 de zile de la comunicare.
ADMINISTRATOR,
Data comunicarii _______________
Semnatura
salariatului____________________
roxana stanescu a scris:

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de decizie in baza Art.55 lit.c?
Va multumesc anticipat.:">

Cred ca va referiti la art.55 lit.c coroborat cu alte articole din Codul muncii..:)
Probabil se refera la demisie,dar nu a facut corect incadrarea.
M-am referit la art.55 lit.c din Codul Muncii.Eu sunt inspector de personal si in urma unei discutii cu cei de la ITM am fost indrumata sa folosesc decizia de incetare a contractului de munca in baza art.55 lit.c. In cosecinta, v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu un model de decizie in baza art.55 lit.c din C.M.

Alte discuții în legătură

Incetarea cim art 55c ferarri_enzo ferarri_enzo Va supun atentiei, urmatoarea spetza: Un salariat si-a depus demisia la data de 11.03.2010 cu art 55b CM. DEMISIA A FOST APROBATA! S-a remis Carnetul de ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca liliana v liliana v care este articolul din codul muncii pentru desfacerea contractului prin acordul partilor. aveti un model de decizie ? multumesc (vezi toată discuția)
Incetare cim conf art 55 lit c anieta anieta Buna ziua, As dori sa stiu daca pot face incetarea unui CIM cu art. 55 lit c din Codul Muncii sau trebuie coroborat si cu art 79 din Codul Muncii? Va ... (vezi toată discuția)