avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model decizie Art.55 lit.c
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model decizie Art.55 lit.c

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de decizie in baza Art.55 lit.c?
Va multumesc anticipat.:">
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 18 August 2010
roxana stanescu a scris:

Ma confrunt cu urmatoarea problema:o angajata din cadrul societatii la care lucrez eu ca inspector personal a fost in concediu crestere copil pana la data de 05.07.2010(data la care copilul sau a implinit varsta de 2 ani).Dupa finalizarea concediului aceasta angajata nu s-a prezentat la serviciu.Eu ca inspector personal i-am facut notificari in vederea prezentarii sale la serviciu.Aceste notificari mi-au fost returnate de la posta, cu mentiunea "lipsa destinatar".Aceasta situatie am expus-o la ITM.Cei de la ITM m-au indrumat sa-i incetez CIM cu art.55 lit.c C.M.Tot ei mi-au spus ca voi gasi acest model de decizie-art.55 lit.c C.M. pe inernet.
Va sunt recunoscatoare daca ma puteti ajuta in acest sens.

Daca nu este cu suparare despre ce ITM este vorba ? ... :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea cim art 55c ferarri_enzo ferarri_enzo Va supun atentiei, urmatoarea spetza: Un salariat si-a depus demisia la data de 11.03.2010 cu art 55b CM. DEMISIA A FOST APROBATA! S-a remis Carnetul de ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca liliana v liliana v care este articolul din codul muncii pentru desfacerea contractului prin acordul partilor. aveti un model de decizie ? multumesc (vezi toată discuția)
Incetare cim conf art 55 lit c anieta anieta Buna ziua, As dori sa stiu daca pot face incetarea unui CIM cu art. 55 lit c din Codul Muncii sau trebuie coroborat si cu art 79 din Codul Muncii? Va ... (vezi toată discuția)