avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Activitate al3xandru

Activitate al3xandru

stie cineva sa imi spuna cat costa analizele pentru determinarea alcoolemiei in sange? cele care se fac la IML...
Răspuns la discuția lipsa gestiune
problema este ca a fost obligata sa scrie o demisie in alb, adica sa o scrie si sa o semneze dar sa nu ii puna data.daca nu o scria spuneau ca o vor da afara din acel moment. aveau voie sa faca asa ceva? la ultimul inventar care i se va face in luna septembrie, daca va iesi din nou lipsa... vor avea dreptul sa o lase fara prenatal, punand data demisiei?
Discuție lipsa gestiune
am o sora care lucreaza ca vanzatoare. este insarcinata in 6 luni si ceva si urma sa intre in concediu prenatal. problema este ca la inventar a iesit lipsa 3.000 de lei. ce masuri se pot lua impotriva ei? poate fi sanctionata cu anularea prenatalului?
Răspuns la discuția alcoolemie
MsiVx600, care a fost sentinta ta daca ai patit le fel ca mine? mie imi este teama sa nu ma dea afara din armata. se poate sa ma concedieze?
Răspuns la discuția alcoolemie
va multumesc pt raspuns. (2007_rozi). va fi chemat in instanta daca i se face dosar penal?si permisul ii va fi anulat sau suspendat pt o perioada de timp??
Discuție alcoolemie
buna ziua. am si eu o intrebare! am fost prins de politia rutiera conducand in stare de ebrietate.am suflat in fiola si am fost depistat cu alcoolemie de 0,71 in aerul expirat. stiu ca in sange imi va iesi mult mai mult. dar lucrez in cadrul armatei si vreau sa stiu daca voi fi concediat in caz de dosar penal. mentionez ca nu mai am antecedente penale si conduita impecabila. va multumesc