am o sora care lucreaza ca vanzatoare. este insarcinata in 6 luni si ceva si urma sa intre in concediu prenatal. problema este ca la inventar a iesit lipsa 3.000 de lei. ce masuri se pot lua impotriva ei? poate fi sanctionata cu anularea prenatalului?
daca inventarul prin care s-a constatat lipsa in gestiune indeplineste conditiile legale, in ceea ce priveste desfasurarea si constatarea prejudiciului, angajatorul poate solicita acoperirea prejudiciului creat si, in nici un caz anularea sau impiedicarea exercitarii unui drept legal, in speta beneficiul concediului prenatal.
problema este ca a fost obligata sa scrie o demisie in alb, adica sa o scrie si sa o semneze dar sa nu ii puna data.daca nu o scria spuneau ca o vor da afara din acel moment. aveau voie sa faca asa ceva? la ultimul inventar care i se va face in luna septembrie, daca va iesi din nou lipsa... vor avea dreptul sa o lase fara prenatal, punand data demisiei?
O problema
robertoas85
am si eu o problema...mi-am dat demisia acum 2 sapt si nu a fost nevoie sa stau in preaviz ca am cazut de comun acord..acum cand e vorba sa imi dea lichidarea ... (vezi toată discuția)