avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o problema
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o problema

am si eu o problema...mi-am dat demisia acum 2 sapt si nu a fost nevoie sa stau in preaviz ca am cazut de comun acord..acum cand e vorba sa imi dea lichidarea am primit raspunsul acesta"ce bani baiatule ca tu ai plecat si ai iesit lipsa"....eu lucram ca barman deci aveam gestiune...dar nu a fost nici o neregula...ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 13:34, 5 Februarie 2009
Daca conmjsiderati ca trebuie sa va mai dea diferente vbanesti il putetu actiona in judecata conform art. 281 din Codul muncii.
ok multumesc
robertoas85 a scris:

am si eu o problema...mi-am dat demisia acum 2 sapt si nu a fost nevoie sa stau in preaviz ca am cazut de comun acord..acum cand e vorba sa imi dea lichidarea am primit raspunsul acesta"ce bani baiatule ca tu ai plecat si ai iesit lipsa"....eu lucram ca barman deci aveam gestiune...dar nu a fost nici o neregula...ma puteti ajuta?

Actionati in judecata pentru neplata salariului. Angajatorul trebuie sa faca dovada unui inventar efectuat in prezenta dvs. cu proces verbal de constatare semnat de ambele parti din care sa rezulte lipsa din inventar, pentru a solicita acoperirea prejudiciului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa gestiune si obligare demisie fara preaviz mona15 mona15 buna ziua vrea sa stiu ce pot sa fac daca am iesit lipsa gestiune si obligata sa mi dau demisia fara preaviz. am preluat o gestiune fara inventar (greseala ... (vezi toată discuția)
Demisie Mmedeea71 Mmedeea71 Buna ziua. Am incheiat prin demisie cu preaviz 20 zile fara inventar cu accordul ambelor parti contractul cu o firma.dupa doua luni firma executa inventar in ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune... cum se stabileste vina? ancaantoce ancaantoce Buna ziua! M-am angajat pe 9 iulie 2012, la un magazin alimentar pe postul de vanzator-gestionar. Celelalte colege nu stiu sigur daca sunt trecute ca si ... (vezi toată discuția)