avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate maryus99

Activitate maryus99

Răspuns la discuția Ce se intampla cu un autoturism
nu , cei de la inmatriculari si instituita unde trebuia platita taxa
Răspuns la discuția Ce se intampla cu un autoturism
Buna ziua,
se cere anularea inmatricularii si transmiterea de proprietar pe motiv de neplata a taxei de inmatriculare
Ce se intampla cu un autoturism in momentul in care este anulata transcrierea transmiterii dreptului de proprietate si dobandirea dreptului de proprietate ?
Răspuns la discuția Radierea unui autoturism
Problema este , daca firma respectiva nu s-a inregistrat cu factura fiscala emisa catre mine , iar acum masina fiind radiata nu intra in posesia firmei ? Fiind in faliment trebuie sa recupereze din datorii , nu ? In cazul asta eu nu mai am nici un document de proprietate , teoretic ( am certificatul de inmatriculare pe numele meu si cartea de identitate a masinii ) conteaza ?
Buna ziua , as dori si eu cateva sfaturi intr-o problema , in ianuarie 2009 am cumparat un autoturism inmatriculat in Romania pe o firma din Bucuresti , in baza unei facturi fiscale . Am inmatriculat masina pe numele meu in Ploiesti, unde locuiesc , acum cateva zile m-am trezit acasa cu o instiintare din partea M.A.I. Serviciul Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor prin care eram anuntat ca trebuie sa predau certificatul de inmatriculare si placutele de inmatriculare deoarece pe fisa fiscala a firmei de la care am cumparat autoturismul stampila aplicata ar fi falsa, firma in prezent ar fi in insolventa sau in faliment . M -am prezentat pentru mai multe informatii si am aflat ca firma respectiva nu a platit taxa de prima inmatriculare si ca atare trebuie sa imi radieze autoturismul . Optiunea pe care mi-au oferit-o a fost si anume sa aduc copii ale documentelor cu care s-a inmatriculat masina prima data , sa platesc taxa de prima inmatriculare si sa fac dosarul de inmatriculare asta daca factura este reala.