avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce se intampla cu un autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce se intampla cu un autoturism

Ce se intampla cu un autoturism in momentul in care este anulata transcrierea transmiterii dreptului de proprietate si dobandirea dreptului de proprietate ?
Cel mai recent răspuns: maryus99 , utilizator 16:12, 27 Septembrie 2010
Buna ziua !
Dati-ne mai multe detalii .... cum este anulata , pe ce motiv ?
Buna ziua,
se cere anularea inmatricularii si transmiterea de proprietar pe motiv de neplata a taxei de inmatriculare
maryus99 a scris:

Buna ziua,
se cere anularea inmatricularii si transmiterea de proprietar pe motiv de neplata a taxei de inmatriculare

Propunerea a facut-o RAR ?
nu , cei de la inmatriculari si instituita unde trebuia platita taxa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu mitica665 mitica665 Va salut cu respect si le multumest celor care ma poate ajuta si pe mine in legatura cu taxa de mediu.Am cumparat o masina la inceputul lui Ianuarie nu stiam ... (vezi toată discuția)
Citatie - taxa de poluare pentru inmatricularea masinii (chitanta falsa) sandu.s sandu.s Buna seara! Sunt din Bacau si in luna august 2009 am achizitionat un autoturism gata inmatriculat pe teritoriul tarii,dela un cetatean din Giurgiu (in urma ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto darian2006 darian2006 Buna ziua! Daca doresc sa cumpar un fiat brava din 1997,benzina,1370 cm cubi si 55 cp,inmatriculat in romania,in 03.01.2012,am de platit taxa de poluare si ... (vezi toată discuția)