Buna seara! Sunt din Bacau si in luna august 2009 am achizitionat un autoturism gata inmatriculat pe teritoriul tarii,dela un cetatean din Giurgiu (in urma unui anunt gasit pe autovit.ro)-acesta fiind al 2-lea proprietar al autoturismului. .Astazi am primit in posta citatie cu termen de infatisare la tribunal pt faptul ca cel care a inmatriculat pt prima oara masina in tara a prezentat o chitanta pt taxa de poluare FALSA ( cel putin nu apare la finante cu seria si numarul chitantei ), valoare taxei 4680 RON, eu fiind al 3-lea proprietar. In actiune se cere anularea dreptului de proprietate a primului proprietar si anularea transcrierilor transmiterii dreptului de proprietate. Nu vad unde e "vina" mea in aceasta poveste! Ma intereseaza cum pot sa evit plata vreunei taxe si radierea masinii din circulatie ?
Din pacate va trebui sa suportati consecintele. Apoi va veti indrepta cu actiune impotriva celui care v-a vandul masina iar acesta impotriva celui care a inmatriculat-o initial. Acesta ori va fi de negasit ori nu aveti ce sa-i luati (asa se intampla in 99% din cazuri). Ideea este ca o sa luati ursul de coada caci legea din Romania asa prevede.
Mostenire masina
veve87
Buna ziua.Am mostenit o masina anul trecut: Euro 2, ultima inmatriculate 2005.Am certificatul de mostenitor, cartea de identitate, certificatul de ... (vezi toată discuția)