avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... citatie pt taxa de poluare pt inmatricularea masinii ( ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

citatie pt taxa de poluare pt inmatricularea masinii ( chitanta falsa )

Buna, in urma cu 7 luni am achizitionat un autoturism gata inmatriculat pe teritoriul tarii, ieri am primit in posta citatie cu termen de infatisare la tribunal pt faptul ca cel care a inmatriculat pt prima oara masina in tara a prezentat o chitanta pt taxa de poluare FALSA ( cel putin nu apare la finante cu seria si numarul chitantei ), valoare taxei 7780 RON, eu sunt al 3-lea proprietar, in actiune se cere anularea dreptului de proprietate a primului prorprietar si anularea celorlalte transcrieri ( dat fiind faptul ca in RO inmantricularile sunt continue ). eu ce risc !? sunt practic nevinovat, ma intereseaza cum pot sa evit plata vreunei taxe si radierea masinii din circulatie ?

Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 15 August 2010
red_, utilizator
Cel mai recent răspuns: red_ , utilizator 17:13, 17 August 2010
Oare am postat gresit ? am inteles ca eu o sa pledez ca sunt persoana " de buna credinta " si ca nu aveam de unde sa stiu ca cel care a inmatricualt prima data masina a facut uz de fals ! problema e ca legea spune ca inmatricularea in RO e continua...instanta poate cere radierea masinii ? cel care a comis ilegalitatea poate sa intrebte cumva situatia inainte de termenul fixat pt proces ?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie - taxa de poluare pentru inmatricularea masinii (chitanta falsa) sandu.s sandu.s Buna seara! Sunt din Bacau si in luna august 2009 am achizitionat un autoturism gata inmatriculat pe teritoriul tarii,dela un cetatean din Giurgiu (in urma ... (vezi toată discuția)
Chitanta falsa taxa de poluare Nelica Nelica Sora mea a cumparat o masina de pe piata de ocazie din Bucuresti. A reinmatriculat-o la Sibiu. Dupa 2 luni este chemata la serv. inmatriculari unde i se cere ... (vezi toată discuția)
Teapa inmatriculare ulise_noob ulise_noob Cer scuze daca postez unde nu trebuie. Sunt disperat si caut un ajutor de oriunde si de la oricine cu un sfat . La data de 27.12.2010 am cumparat un Opel ... (vezi toată discuția)