sunt pol.comunitar si am primit decizia de eliberare din functie,mai nou la compartimentul contabilitate am aflat ca am de plata suma de 90 ron reprezentand contravaloarea unor obiecte din tinuta de serviciu care nu au iesit din uz desi am fost de acord sa le restitui . este legal tinand cond ca tinuta este un drept al politistului comunitar si nu am plecat din institutie pe motive ce mi se pot imputa?
am obtinut in instanta drepturi salariale restante si am primit decat o treime din bani pentru ca a aparut o ordonanta care amana acordarea celorlalte transe. daca am primit decizie de eliberare din functie pot sa grabesc acordarea acestori drepturi? ma gandeam la un executor judecatoresc!
sunt functionar public in cadrul politiei comunitare si am primit decezia de eliberare din functie reducandu-se nr.de functionari cf.oug63/2010.sa stabilit un punctaj pt.fiecare functionar in parte si am obtinut un punctaj multumitor.mentionez ca nu sa desfintat postul meu ci sa redus numarul cf.organigramei.am constatat cu stupoare ca agenti incadrati pe acelasi grad,functie,clasa de salarizare si treapta cu mine,cu punctaje mai mici sau egale cu al meu au ramas in cadrul institutiei in detrimentul meu. va rog sa-mi spuneti ce am de facut si daca am vreo sansa sa anulez in instanta decizia! va multumesc!!