avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... drepturi salariale restante functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

drepturi salariale restante functionari publici

am obtinut in instanta drepturi salariale restante si am primit decat o treime din bani pentru ca a aparut o ordonanta care amana acordarea celorlalte transe. daca am primit decizie de eliberare din functie pot sa grabesc acordarea acestori drepturi? ma gandeam la un executor judecatoresc!
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 21:24, 22 August 2010
din pacate, nu puteti sa grabiti nimic. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere in drepturi dupa hotarare judecatoreasca Lorenza Lorenza Buna ziua, am fost concediata in urma cu aproape 4 ani dintr-o unitate medicala printr-o concediere colectiva.A urmat un proces care s-a terminat printr-o ... (vezi toată discuția)
Recastigare post de bugetar in instanta rrobyfm rrobyfm Buna ziua. De curand am castigat la Curtea de Apel si am fost reincadrat pe functia si postul detinute anterior precum plata salariilor incepand cu data ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti castigate in instanta elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com Buna ziua , Sunt bugetara si am castigat in instanta drepturile salariale cuvenite. Intre timp s-a dat o ordonanta de urgenta prin care plata acestora se face ... (vezi toată discuția)