avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare drepturi banesti castigate in instanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare drepturi banesti castigate in instanta

Buna ziua ,
Sunt bugetara si am castigat in instanta drepturile salariale cuvenite. Intre timp s-a dat o ordonanta de urgenta prin care plata acestora se face esalonat pana in 2016. Intrebarea mea este urmatoarea. Se poate apela la o firma de recuperare sau trebuie sa astept pana la punerea in aplicare a ordonantei ?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Hobitzi , utilizator 17:20, 1 Februarie 2012
asteptati punerea in aplicare a ordonantei...nu apelati la o firma de recuperare, apelati la un executor judecatoresc
Nu exista nici o cale prin care aceste OUG pot fi atacate?Eu astept restituirea unor bani,dupa un proces castigat de trei ani,iar drepturile banesti ar fi trebuit sa le am de 6 ani?Pana cand mai asteptam?:angry:
Mergeti la un executor judecatoresc si solicitati punerea in executare a hotararii pe care o detineti.
As putea face asta?Cei de la sindicat ridica din umeri.....chiar ar executa un consiliu local?:-/
Sincera sa fiu ma indoiesc. Sunt mii de persoane in situatia mea si nu au cum sa execute Consiliul Local. Nu este o intreprindere productiva si nu are patrimoniu mare. Exista numai o cladire si niste conturi anemice... Eu sunt de parere ca ar trebui sa asteptam aplicarea ordonantei !

Alte discuții în legătură

Executare silita ContSters344547 ContSters344547 Am primit o somatie de executare silita imobiliara insotita de o incheiere de la judecatorie care admite cererea de incuviintare si un calcul al cheltuielilor. ... (vezi toată discuția)
Sentinta reangajare stiuculita stiuculita Buna ziua, As dori sa ma ajutati intr-o problema. Sant angajat din 1996 la o primarie din Timis. In anul 2011 odata cu disponibilizarile am fost dat afara ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante apr0ape_om apr0ape_om Buna ziua , as dori si eu o lamurire cu privire la o recuperare de creante. firma mea a prestat pentru o alta firma niste servicii , acestea au fost ... (vezi toată discuția)