Buna ziua ,
Sunt bugetara si am castigat in instanta drepturile salariale cuvenite. Intre timp s-a dat o ordonanta de urgenta prin care plata acestora se face esalonat pana in 2016. Intrebarea mea este urmatoarea. Se poate apela la o firma de recuperare sau trebuie sa astept pana la punerea in aplicare a ordonantei ?
Va multumesc,
Asa simt si eu ca din pacate ai dreptate.Doar ca m-am cam saturat sa tot astept,am fost amanat deja de sprezece ori.Banii trebuia sa-i primesc din 2006,preocesul l-am castigat in 2009.Atunci mi s-a spus sa astept 2010,in 2010 ca spre sfarsitul anului,apoi au scos primul OUG,apoi al doilea,apoi al treilea,si tot asa o tinem.In momentul de fata ar trebui sa-mi obtin banii cu taraita in transe pana in 2016!!!!!!Sunt curios daca as avea datorii de marimea asta catre stat pe mine cine m-ar pasui 10 ani????Tare as dori sa stiu,daca mai exista cale de atac la aceste mizerii?E revoltator sa ai un contract in mana care nu se respecta,sa ai o hotarare judecatoreasca si sa poti sa ti le pui in vitrina!!!!!!