avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare drepturi banesti castigate in instanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare drepturi banesti castigate in instanta

Buna ziua ,
Sunt bugetara si am castigat in instanta drepturile salariale cuvenite. Intre timp s-a dat o ordonanta de urgenta prin care plata acestora se face esalonat pana in 2016. Intrebarea mea este urmatoarea. Se poate apela la o firma de recuperare sau trebuie sa astept pana la punerea in aplicare a ordonantei ?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Hobitzi , utilizator 17:20, 1 Februarie 2012
Asa simt si eu ca din pacate ai dreptate.Doar ca m-am cam saturat sa tot astept,am fost amanat deja de sprezece ori.Banii trebuia sa-i primesc din 2006,preocesul l-am castigat in 2009.Atunci mi s-a spus sa astept 2010,in 2010 ca spre sfarsitul anului,apoi au scos primul OUG,apoi al doilea,apoi al treilea,si tot asa o tinem.In momentul de fata ar trebui sa-mi obtin banii cu taraita in transe pana in 2016!!!!!!Sunt curios daca as avea datorii de marimea asta catre stat pe mine cine m-ar pasui 10 ani????Tare as dori sa stiu,daca mai exista cale de atac la aceste mizerii?E revoltator sa ai un contract in mana care nu se respecta,sa ai o hotarare judecatoreasca si sa poti sa ti le pui in vitrina!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ContSters344547 ContSters344547 Am primit o somatie de executare silita imobiliara insotita de o incheiere de la judecatorie care admite cererea de incuviintare si un calcul al cheltuielilor. ... (vezi toată discuția)
Sentinta reangajare stiuculita stiuculita Buna ziua, As dori sa ma ajutati intr-o problema. Sant angajat din 1996 la o primarie din Timis. In anul 2011 odata cu disponibilizarile am fost dat afara ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante apr0ape_om apr0ape_om Buna ziua , as dori si eu o lamurire cu privire la o recuperare de creante. firma mea a prestat pentru o alta firma niste servicii , acestea au fost ... (vezi toată discuția)