Buna ziua. De curand am castigat la Curtea de Apel si am fost reincadrat pe functia si postul detinute anterior precum plata salariilor incepand cu data deciziei de incetare a raporturilor de serviciu (sunt bugetar). Va rog sa-mi spuneti daca intru si eu sub incidenta legii 230/2011 pt aprobarea OUG 71/2009, adica salarii restante primite in transe, pana in 2016. Mentionez ca hotararea Curtii de Apel este irevocabila incepand cu 26 feb. 2012. Aceasta ordonanta nu se aplica numai celor care au SUNT angajati si au castigat unele drepturi in instanta ? (prime, etc.) ?
imi pare rau...jurisprudenta constanta a instantelor este ca se aplica tuturor .incercati sa faceti plangere penala ca nu va reintegreaza si sa mergeti la un executor...cu mare noroc( s-au m-ai vazut cazuri) poate va platesc fara sa va esaloneze( de cele mai multe ori se blocheaza la validarea popririi...)
OUG nr.71/2009 se aplica platii sumelor prevazute prin hotarari judecatoresti avand ca obiect acordarea unor drepturi de natura salariala stabilite in favoarea personalului din sectorul bugetar, devenite executorii pana la data de 31 decembrie 2011.
Asadar, aplicabilitatea acestor prevederie este in functie de data cand hotararea respectiva a adevenit executorie - este vorba despre hotararea primei instante .