la expirarea unui ct de inchiriere fara clauze de prelungire conf legii 114 chiriasul este obligat sa paraseasca locuinta,daca el nu vrea pot sa chimb pur si simplu yala sau trebuie sa -i fac evecuare silita?din cite inteleg eu legea 114 chiriasul paraseste locuinta cu hotarare judec definitiva numai in cazul rezilierii ct.daca nu vrea sa plece din casa.multumesc frumos.
pe scurt:am ct de la financiar fara nicio clauza speciala.ct se reziliaza conf.legii 114(pe care nu o cunosteam)si anume daca chiriasul nu si-a platit chiria timp de 3 luni si se fac 2 luni deoarece ap. nu avea suport hartie ig,capac wc,etc el si le-a pus si eu nu am fost de acord sa le platesc deoarece cand a vazut ap.nu ne-am inteles asa.cu siguranta nu o sa plece din ap.si o sa trec la evacuare.daca asta se intampla in octombrie nu cred ca se termina intr-o luna si cu noua lege ajung in martie.el poate face recurs?multumesc.
buna si eu o problema cu un chirias,o sa reziliez ct si as vrea sa stiu cat dureaza hotararea jud definitiva pt evacuare?si cum se procedeaza?multumesc frumos.
buna si eu o problema cu un chirias,o sa reziliez ct si as vrea sa stiu cat dureaza hotararea jud definitiva pt evacuare?si cum se procedeaza?multumesc frumos.