avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită legea114
Discuție deschisă în Executare silită

legea114

la expirarea unui ct de inchiriere fara clauze de prelungire conf legii 114 chiriasul este obligat sa paraseasca locuinta,daca el nu vrea pot sa chimb pur si simplu yala sau trebuie sa -i fac evecuare silita?din cite inteleg eu legea 114 chiriasul paraseste locuinta cu hotarare judec definitiva numai in cazul rezilierii ct.daca nu vrea sa plece din casa.multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 19:47, 21 August 2010
Numai prin procedura evacuarii silite, daca aveti o hotarare definitiva si irevocabila, investita cu formula executorie, ce poate fi pusa in executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract dutu daniel dutu daniel Am un spatiu comercial inchiriat,chiriasul nu a mi platit chiria de trei luni de zile si nu mai dau de el.Pana la finele contractului mai sunt doi ani.Cum pot ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere eugen82 eugen82 Pentru un contract de inchiriere a unei locuinte semnat pe legea 114/1996, inainte de noul cod civil, pot sa cer rezilierea pentru neplata chiriei de catre ... (vezi toată discuția)
Relatie chirias/proprietar olivianus olivianus buna ziua ! As vrea sa pun in discutie o idee ipotetica. Un proprietar de apartament, inchiriaza aparatamentul, unui chirias.aici sunt 2 variante de ... (vezi toată discuția)