avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executari silite numai VARA???
Discuție deschisă în Executare silită

executari silite numai VARA???

azi la televizor am auzit aceasta treaba. este adevarat? s-a dat lege pentru asa ceva? cum adica executare silita numai pe timp de vara? ma refer la evacuari. chiar asa e???
sunt socata daca asa este:-/
se interzice evacuarea din imobilele cu destinaţie de locuinţă pe perioada iernii, 1 decembrie - 1 martie. "Există însă excepţii, cum ar fi cazul celui care solicită evacuarea pentru că el nu mai are o locuinţă".

Deci nu doar vara ci si primavara si toamna se poate evacua.
mariosms a scris:

se interzice evacuarea din imobilele cu destinaţie de locuinţă pe perioada iernii, 1 decembrie - 1 martie. "Există însă excepţii, cum ar fi cazul celui care solicită evacuarea pentru că el nu mai are o locuinţă".

Deci nu doar vara ci si primavara si toamna se poate evacua.


Oricand numai iarna nu.Corect aveti dreptate,asta doar daca in Romania nu vor exista decat doua anotimpuri:iarna si vara!
Ultima modificare: Luni, 2 August 2010
andymaurul, utilizator
multumesc frumos!

pai pentru ca mi se pare absurd. spre exemplu eu chiar am un proces in care trebuie sa evacuez pe cineva si mai mult ca sigur se va ajunge la executare silita ca nu am cu cine ma intelege si deci nu as putea sa-i evacuez decat vara? mai ales cand domnii mai au "n" proprietati? apartamente si vila? chiar aiurea. dar ma rog...acum m-am mai linistit daca e doar de la 1decembrie -- 1 martie dar cand am auzit ca "numai vara" am crezut ca se refera strict numai la vara adica numai iunie,iulie,august dar acum...nu mai sunt chiar asa socata :">:D
va multumesc foarte mult ca ...m-ati "desocat" =D>
Initial a fost un soc si pentru mine, pentru ca sunt in aceeasi situatie. Dar in maxim 1 luna ii evacuez.
bv. va doresc succes.
eu sunt cu domnii in proces inca din 2008 si nu am epuizat nici prima instanta dar cred ca la anul se va termina ...de tot...ca mi s-a luat de ei. bine cel putin ca cu cat se incapataneaza mai mult sa stea tot asa merge si "chiria" stabilita de expert...macar nu trece in defavoarea mea dar cand am mai auzit ca "numai vara" -- cum s-a exprimat doamna de la stiri am zis ca turbez...ca uite asa stam din 2008 in procesul asta de evacuare numai prin tertipuri...din partea lor.

la dvs. cat a durat intreg procesul?
cate cai de atac au mai fost?

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat imobil - titlu executoriu? Geo3582 Geo3582 Poate un Contract de Comodat sub semnatura privata cu data certa sa constituie titlu executoriu la incetarea lui chiar inainte de termenul maxim - in conditii ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi nsemeniuc nsemeniuc Exista vreun motiv pentru a nu putea evacua pe loc (eventual cu sprijinul politiei) niste chiriasi care nu au respectat contractul, in care exista mentiunea ca ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a parasi spatiul inchiriat Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am incheiat un contract de inchiriere, pe un spatiu, cu proprietarul unei cladiri, acesta producand efecte de la 1 ... (vezi toată discuția)