avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Activitate simonna38

Activitate simonna38

Si pt dividende 8 % pe anul 2023 ? Mulțumesc anticipat.

george-neagu a scris:

Pentru ca nu aveți niciun angajat, veți plăti impozitul pe profit de 16%.

Buna , cine imi poate raspunde cat se plătește impozit la stat pt un SRL fara angajat de la 1 ianuarie 2023 ? Mulțumesc anticipat.
Am pus mai multe întrebări și nu am primit răspuns. Conform Noului Cod fiscal actualizat in 2023 ni se acorda scutirile pt casa,teren si mașină.
Taxe si impozite pt copiii urmașilor legea 118/1990 . Mai beneficiaza de scutirea impozitului pt casa, masina si terenul de langa casă? Azi am fost sunata de la primărie înformandu.ma ca in baza legii 296/2020 nu mai beneficiez. Sora beneficiază si fratele la fel , ei locuind în alte localități.
Multumesc pt raspuns. Inca o intrebare , intreb pt un coleg care nu are mana stanga din armata. are 56 ani, are certificat de persoana cu handicap si i s.a spus de la casa de pensii Zalau ca nu poate iesii in pensie ca trebuie sa aiba 25 ani ,, vechime,, de persoana cu handicap. El are mai mult dar certificatul e din 2005 si atunci cei de la casa zic ca are doar 18 ani., are o vechime in munca de 33 ani. I s-a spus ca doar prin instanta i se va da dreptul . Multumesc anticipat.

Buna ziua , o intrebare pt dl Dragoș Niculescu . OUG 94/2021 se mai aplică? Sper sa primesc raspuns urgent.
ioanczine a scris:

Buna ziua,
Domnule Dragos Niculescu ,as vrea sa va intreb daca proiectul legislativ privind modificarea Legii pensiilor (263/2010) care stabilește că pentru activitatea desfăşurată in grupa 1 de munca ,în fracţiuni de ani, exprimate în luni de zile sau în zile, se aplică reducerea proporţional cu timpul lucrat, a fost adoptat de parlament? Multumesc.

Dividente..... nepotul meu are un srl si are un contract de prestari servicii tot cu un srl . Face taxi cu masina inchiriata. Ce nu imi este in clar daca poate umbla la bani mai repede de 3 luni cand are dreptul la dividente ? Contabilul spune ca poate dar sa ii spuna intotdeauna. , ca sa ii poata calcula dividentele la finalul celor 3 luni ? Sunt foarte ingrijorata pe tema asta pt ca nepotul crede tot ce ii spune contabilul , zicand ca de aceea il plateste .
Răspuns la discuția Rca adresa greșită

Mulțumesc
Olga Tanasa a scris:

polita rca se emite pe adresa din talon.Daca s a emis pe o adresa gresita adresati-va asiguratorului pentru modificare