avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Rca adresa greșită
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Rca adresa greșită

Rca adresa greșită , mi.am făcut ieri rca si mi.am trecut adresa veche , în C.I. Având alta adresa . Pot sa folosesc asigurarea asa, sau trebuie anulată si emisă alta pe adresa corectă din .c.i. ?
Multimesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2022
simonna38, utilizator
Cel mai recent răspuns: simonna38 , utilizator 15:20, 8 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
polita rca se emite pe adresa din talon.Daca s a emis pe o adresa gresita adresati-va asiguratorului pentru modificare

Mulțumesc
Olga Tanasa a scris:

polita rca se emite pe adresa din talon.Daca s a emis pe o adresa gresita adresati-va asiguratorului pentru modificare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala rar-modificare sau anulare rca MariusGologan MariusGologan Am facut cartea de identitate(CIV-ul) unei masini la RAR , am facut toate demersurile pentru inmatriculare la Politie(taxe CEC, trezorerie) inclusiv RCA. La ... (vezi toată discuția)
Accident cu asigurare expirata radu ionel radu ionel Buna ziua In primul rand imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie ,dar sper sa fie ok. Am un prieten care a lucrat o perioada taximetrist la o ... (vezi toată discuția)
Anulare polita rca gabonee gabonee Buna ziua, doresc sa aflu un raspuns referitor la o situatie cu care ma confrunt, am achizitionat la inmatriculare o asigurare rca auto, la momentul incheierii ... (vezi toată discuția)