In primul rand imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie ,dar sper sa fie ok.
Am un prieten care a lucrat o perioada taximetrist la o persoana care la randul ei era subt aripa altei comanii de taxi.
In data de 11-10-2016 a avut ghinionul sa produca un accident rutier cu pagube materiale.
Toate bune si frumoase pana la asigurare,sa completat asigurarea amiabila dar cand sa ajuns la constatare a avut neplacuta surpriza sa aibe asigurarea falsificata (asigurarea avea data valabila dar la ASF polita nu figura),polita fiind valabila cu 6 luni in urma .
Astazi a primit o notificare de la compania de asigurari prin care a fost instiintat ca in termen de 15 zile sa achite suma de 12300 ron.
In acest caz cine ar trebui sa fie tras la raspundere ? el ca sofer sau compania care este trecuta in polita de asigurare?
Sa-l caute pe brokerul de asigurari care i-a facut polita. De acolo a plecat falsul, caci nu a inregistrat polita la ASF sau prietenul a cerut anularea asigurarii si a ramas cu copia care avea daca valabilitatii si s-a gandit ca nu va face accident si va scuti niste bani.