avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Taximetrist , cum se procedează? Intreb pt cineva.Ma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Taximetrist , cum se procedează? Intreb pt cineva.Ma angajez taximetrist cu norma de 8 ore. Plstesc darile la stat după salariul minim de 2320 lei. Pt bonusurile ce depășesc suma respectivă cat trebuie sa plătesc legal. Pe firma nu o intereseaza aspectu

Taximetrist
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 1 Aprilie 2022
De ce trebuie sa platiti dvs darile , daca va angajati?
De bonusuri era vb , am inteles . Multumesc

Cornel Vasile a scris:

De ce trebuie sa platiti dvs darile , daca va angajati?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si bonusurile sunt platite tot de cel care va angajeaza ... contributiile sunt la fel ca si pentru salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taximetristi angajati pe baza unei conventii civile? oana1 oana1 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare: O societate comerciala care are ca obiect de activitate " 4932-transporturi cu taxiuri" ... (vezi toată discuția)
Unde se platesc taxele? seceleanugina seceleanugina De curind, am un job in Otopeni . Eu locuiesc in Bucuresti sector 3. Unde trebuiesc platite darile ? (vezi toată discuția)
Plata bonusuri dupa incetare contract de munca marilena@m marilena@m Buna ziua, Am o societate la care constant se platesc bonusuri anuale. Aceste bonusuri se calculeaza si se platesc in iunie si in decembrie. Problema este ca ... (vezi toată discuția)