avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde se platesc taxele?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde se platesc taxele?

De curind, am un job in Otopeni . Eu locuiesc in Bucuresti sector 3. Unde trebuiesc platite darile ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:58, 22 Februarie 2012
Daca aveti incheiat contract individual de munca nu trebuie sa platiti dvs.nimic.Angajatorul este cel ce plateste contributiile.
Contributiile si impozitul pe salariu aferente salariului primit sunt platite de catre angajator , chiar daca dvs vi se retin contributiile individuale pentru somaj, cas, cass si impozitul pe salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. S-a incheiat o conventie civila cu o institutie tip C.A.R- pensionari. Ce contributii trebuiesc oprite pe ... (vezi toată discuția)
Impozit pe salariu compesator cico2cico cico2cico La data concedierii am primit un salariu compesator. Desi in decizie era specificat ca este vorba de un salariu brut, compania a achitat un salariu net ... (vezi toată discuția)
Plata compesatorie bogosianu bogosianu Buna seara!Din salariu compesatoriu conform art78(1) din C.M.U.N.N se mai retine contributiile la fondul asigurarilor de sanatate si fondul asigurarilor de ... (vezi toată discuția)