avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Activitate doudou

Activitate doudou

Deci , nimic de făcut. Probabil executorul nu are alte demersuri la îndemână. și nici nu riscă să și amenințe situația.
Multumesc,
O zi bună,
Deci , nimic de făcut. Probabil executorul nu are alte demersuri la îndemână. și nici nu riscă să și amenințe situația.
Multumesc,
O zi bună,
Multumesc,
O zi bună,
Mulțumesc. Nu îmi face impresia că executorul , după ce a pus poprire are vreun mijloc de a recupera efectiv banii. Mi a spus că uneori acest lucru poate dura și patru ani.
Oricum mulțumesc mult și vă doresc un WE plăcut.
Executorul a poprit contul Anaf.
Când va plăti Anaf efectiv rambursarea datorată?

Mulțumesc,
Intr un proces cu Anaf o persoana, in mod eronat, a declarat ca este reprezentantul unei asociatii.

Cum se poate rectifica acest lucru?
Nu era de datoria Anaf sa verifice daca exista efectiv acea asociatie?
Multumesc
Discuție TVA sau 3%
Dupa 9 ani de proceduria justitia a hotarat ca trebuia platita TVa prntru vanzarea unui imobil de catre o persoana fizica.
Se mai pot recupera cei 3% , taxa notariala platita in 2007 la momentul vanzarii ?
Buna ziua,

1. Este obligata ICCJ (ultima instanta nationala) sa transmita la CJUE o intrebare prejudiciala formulata de una dintre parti?
2. De cate ori, conform vechiului Cod de procedura, ICCJ poate casa, intr o cauza, hotararile succesive ale Curtii de Apel?

Multumesc,

Voi incerca. Multumesc.
Se citeaza intr-un ziar in 2014, o nota trimisa notarilor in 2007/2008 de catre Anaf.
(se precizau in nota indrumari pentru colectarea TVA la vanzarea de imobile)
Adresandu-ma notarilor, pentru obtinerea unei copii, mi se raspunde ca acest lucru nu este posibil, corespondenta fiind interna.
Cum se poate obtine acea nota? Multumesc