avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... obtinerea unei note anaf adresata notarilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

obtinerea unei note anaf adresata notarilor

Se citeaza intr-un ziar in 2014, o nota trimisa notarilor in 2007/2008 de catre Anaf.
(se precizau in nota indrumari pentru colectarea TVA la vanzarea de imobile)
Adresandu-ma notarilor, pentru obtinerea unei copii, mi se raspunde ca acest lucru nu este posibil, corespondenta fiind interna.
Cum se poate obtine acea nota? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
doudou, utilizator
Cel mai recent răspuns: doudou , utilizator 19:25, 29 August 2017
Adresati-Vă și ANAF-ului
Voi incerca. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva 5 % ptr imobile noi deiush deiush Buna ziua, Am achizitionat in 2007 un imobil sub 120 mp si sub 100 000 euro. am platit atunci integral si blocul va fi gata la sfarsitul acestei luni. la ... (vezi toată discuția)
Tva vanzare teren + tva locuinta noua gabiliviu gabiliviu Buna ziua!Am mai postat aici despre impozitul platit pe un teren intravilan vandut in luna februarie.Mai am 2 intrebari: 1.trebuie sa platesc si Tva pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbarea punctului de lucru a firmei fostului proprietar Andy30bsb Andy30bsb Am cumparat un apartament in care fostul proprietar si-a desfasurat activitatea - biroul de arhitectura- A trecut aproape un an de la vanzare cumparare si ... (vezi toată discuția)