avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executorul a poprit contul Anaf. Când va plăti Anaf ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executorul a poprit contul Anaf. Când va plăti Anaf efectiv ...

Executorul a poprit contul Anaf.
Când va plăti Anaf efectiv rambursarea datorată?

Mulțumesc,
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:27, 6 Mai 2023
Dacă executorul a blocat contul ANAF, se ocupă el de recuperarea creanței.
Nu mai plăteste ANAF de bună voie odată ce i s-a pus poprire pe conturi.

Vă faceți iluzii dacă credeți că acum o să vă plătească ANAF.
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2023
Dapix, utilizator
Mulțumesc. Nu îmi face impresia că executorul , după ce a pus poprire are vreun mijloc de a recupera efectiv banii. Mi a spus că uneori acest lucru poate dura și patru ani.
Oricum mulțumesc mult și vă doresc un WE plăcut.
ANAF este cea mai puternică instituție a statului român, și trebuie să-i înțelegeți și pe executorii judecătorești că le este frică de ANAF. ANAF se poate răzbuna pe executorul dumneavoastră, adică dacă vrea îi găsește nod în papură, și de asta majoritatea executorilor judecătorești refuză să preia titlurile executorii care privesc ANAF.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Mai 2023
Dapix, utilizator
Deci , nimic de făcut. Probabil executorul nu are alte demersuri la îndemână. și nici nu riscă să și amenințe situația.
Multumesc,
O zi bună,
Deci , nimic de făcut. Probabil executorul nu are alte demersuri la îndemână. și nici nu riscă să și amenințe situația.
Multumesc,
O zi bună,

Alte discuții în legătură

Poprire conturi bancare vulpoi vulpoi Buna seara! As dori sa stiu in cazul in care o societate are contul blocat la banca unde isi desfasoara toate operatiunile bancare poate de schide un cont la ... (vezi toată discuția)
Dubla cesionare/creanta-la administratia financiara bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a citi randurile de mai jos: Am un Srl o agentie de publicitate, un furnizor a dus toate facturile restante la ... (vezi toată discuția)
Executare silita tergiversata de executor gigelas gigelas Buna ziua, In urma dispozitiilor judecatoresti,ANAF trebuie sa restituie o suma de bani (taxa pe poluare) si dobanda aferenta. Am dus hotararea la un ... (vezi toată discuția)