avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire conturi bancare
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire conturi bancare

Buna seara! As dori sa stiu in cazul in care o societate are contul blocat la banca unde isi desfasoara toate operatiunile bancare poate de schide un cont la o alta banca si sa depuna numerar din contul unei personae fizice sa zic in contul firmei care are poprire pe conturi ? este legal asa ceva? sau din moment ce exista poprire pe acel cont sunt retinuti banii indifferent de unde provin? Multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: vulpoi , utilizator 15:45, 13 Noiembrie 2014
Puteti deschide un cont la o alta banca, dar nu veti avea nici o garantie ca acel cont nu va fi poprit. Bancile raporteaza la ANAF toate conturile deschise de societati.
mai mult de o luna , nu rezista nici un cont nou deschis .
puteti deschide conturi la toate bancile daca doriti , dar rezultatul va fi acelasi .
Ma gindeam de a deschide cont nou la o alta banca si din postura de persoana fizica sa-mi platesc datoriile, facturi, leasing-uri...etc la banca unde am poprire pe conturi, nu se poate asa?
asa merge , dar numai daca aveti sursa sigura de bani. adica sa incasati cash.
dar cum veti justifica ca plata vine din partea unei persoane juridice ?

pe chitanta va apare suma de 500 lei - sa zicem - plata de la X-ulescu iar dvs puteti sa treceti la rubrica "reprezentand" sau "mentiuni" pentru SC X-ulescu SRL .

Alte discuții în legătură

Executare silita pauldany pauldany Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Poate o firma functiona daca are conturile blocate si toate bunurile sechestrate? imeime imeime Executorul sustine ca ca \"debitoarea\" are toate conturile blocate si toate bunurile (cladiri, masini, utilaje) sechestrate in urma altor exec si nu mai are ... (vezi toată discuția)
Trebuie neaparat sa folosesc o unitate bancara ca sa pot colabora pe firma? eu234 eu234 Buna , Pe persoana fizica am o poprire iar pe SRL-d sunt asociat unic , am mers la banca sa imi deschid un cont nou pe firma mi se spune ca il deschid ... (vezi toată discuția)