prodiamant a scris:
In seif. De ce nu ?
Pt plata salariilor nu este stabilit un plafon de numerar. La fel si in cazul incasarii sumelor de la persoane fizice , se poate incasa orice suma
In plus isi poate achita unele datorii prin compensare , sau poate beneficia de un termen de plata de la furnizori 60-90-120 zile , depinde cum stie sa negocieze. Sunt multe portite. Dar dvs. in ce calitate intrebati ? ( asociat, angajat, client , sau inspector fiscal ???)
Am inteles ideea! ... traba buna cu portitele astea...!
Acum ceva vreme, pe cand aveam si eu o prapadiciune de srl, stiu ca nu puteai sa ai prea multi bani in "casa" sau sa "eviti" banca. Daca aveai o factura - sa zicem 30 mil. la acea vreme - nu o puteai achita numerar ci obligatoriu prin banca... dar in fine, s-or mai fi schimbat lucrurile de atunci...!
Ideea era: poate functiona o intreprindere luni de zile, ba chiar ani, fara vreun cont disponibil!? ... facturi catre utilitati sau materii prime, ambalaje put fi platite cash in cazul unei intreprinderi foarte mari...!?
Postez in calitate de fost angajat ce am de recuperat drepturi salariale (pt. 1 an) cu hot. jud. investita cu form. exec. si care sunt "plimbat" de executor pe motive absurde cum ca n-are pe ce pune poprire...!
Multumesc pt. raspuns!