avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Conturi blocate - legalitate sau nu?
Discuție deschisă în Executare silită

Conturi blocate - legalitate sau nu?

Buna ziua
debitorul meu , care este pers juridică cu activitate de producție in produse alimentare, deși i-am blocat conturile stiute de mine si de finanțe ,nu are nici o bătaie de cap ....își continua activitatea ,își plătește creditele ,salariatii din încasări ,doar atat ca ptr bancile unde i-am blocat conturile ,acolo de 20 de zile nu are fonduri. Eu risc sa intru in incapacitate de plata așteptând sa recuperez bani din conturi iar debitorul face tot felul de manevre ptr a evita poprirea . Întrebare : in competenta cui este verificarea societății si a bancilor cu care ea lucrează ptr a vedea dacă comite sau nu ilegalitati ?
Pot oare solicita garzii financiare un control pe aceasta problema ? Banca îmi poate pune la dispoziție la cererea mea sau a executorului extrase de cont ptr perioada de când sunt poprite conturile ? Se poate ASA ceva ?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 17:12, 12 Iulie 2011
executorul poate solicita aceste informatii.
Puteti incerca o validare a popririi daca stiti sigur ca ruleaza bani printr-o banca.
Luati in calcul si alta varianta, face totul prin alta firma pentru a evita poprirea.
Are incasari. Stiti de unde? Puteti lua banii direct de la cei care il platesc. Tot prin poprire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire pneuros pneuros Am cerut validarea poprire asupra unei banci ca tert poprit , pentru faptul ca a raspuns dupa 2 luni la poprirea trimisa de executor . Ce trebuie sa cer in ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre executor sagitarius_snc sagitarius_snc Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: am la firma poprire pe conturi ptr o datorie pe care urma sa o esalonez cu o executorul, dar a bagat poprirea inainte. Nu ... (vezi toată discuția)
Probleme la executare discover discover Buna ziua , am urmatoarea situatie . De aprox 20 de zile am pus poprire-printr-un executor, pe conturile unui debitor. Acesta din urma -debitorul ,in mom cand ... (vezi toată discuția)