Buna ,
Pe persoana fizica am o poprire iar pe SRL-d sunt asociat unic , am mers la banca sa imi deschid un cont nou pe firma mi se spune ca il deschid degeaba ca fiind asociat unic poprirea respectiva va fi transmisa si catre firma iar conturile firmei vor fi blocate si ele ,deci nu pot scoate dividente nici macar sa platesc chirii , cheltuieli si alte cele de pe contul de firma inafara de salariu .
Intrebarea mea este trebuie neaparat sa folosesc o unitate bancara ca sa pot colabora pe firma sau pot face chitanta sau factura fiscala si imi incasez banii cash / alt cont care nu este destinat colaborarii cu intermediarii ? si daca se poate folosi eu contributiile de pe firma impozitul pe venit si comisionul de pe dividente il pot plati cash la autoritati ca firma sa functioneze in mod normal ?
Nu e obligatoriu contul bancar daca veti incasa facturi mai mici de 5000 lei . Platile la buget se pot face la unitatile TREZORERIEI sau le puteti plati din contul personal.
Incasare facturi
genni
Buna, facturile care sunt mai mari de 5000 roni pot fi incasate prin casa sau doar prin banca? Un client poate achita doar numerar o factura de 1500 euro. Ce ... (vezi toată discuția)