avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Activitate sanatatefrumusete

Activitate sanatatefrumusete

Cum este posibil sa existe doua carti funciare pe acelas teren.?Am un teren in intravilanul municipiului,avand cf colectiv cu vecinul.Dorind sa fac iesirea din indiviziune a reiesit ca ei mai au un cf pe baza unui titlu de proprietate! Nimeni nu stie nimic. La primarie nu ai cu cine discuta,reavointa sau incopetenta,nu ma pot decide. Ce pot face?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos!!!
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca o persoana juridica are in patrimoniu o cladire nefinalizata,fara geamuri,usi,curent electric,incalzire,apa este obligata sa plateasca impozit pe cladirea respectiva conform valorii contabile? Autorizatia de constructie a expirat,Receptia nu s-a facut! Domnii de la primarie i-au cerut sotului o declaratie cu valoarea contabila.Mentionez ca firma nu functioneaza,sotul are 70 de ani,momentan suntem in imposibilitatea de a continua lucrarile!
Multumesc anticipat
Societate comerciala vinde teren intravilan fara constructii unei persoane fizice,cat este cota de TVA si cine o plateste?
Va multumesc mult pentru raspuns!
Buna ziua

Tatal meu a fost deportat in Siberia 4 ani si jumatate am acte doveditoare (livret).Care este procedura pentru a putea beneficia de aceasta despagubire?Ce acte mai sunt necesare?Mentionez ca mai am o sora,.
Multumesc anticipat