avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit constructie/cladire neterminata!!
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit constructie/cladire neterminata!!

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca o persoana juridica are in patrimoniu o cladire nefinalizata,fara geamuri,usi,curent electric,incalzire,apa este obligata sa plateasca impozit pe cladirea respectiva conform valorii contabile? Autorizatia de constructie a expirat,Receptia nu s-a facut! Domnii de la primarie i-au cerut sotului o declaratie cu valoarea contabila.Mentionez ca firma nu functioneaza,sotul are 70 de ani,momentan suntem in imposibilitatea de a continua lucrarile!
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
sanatatefrumusete, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)
Ma obliga sa fac declaratie de impunere inaintea intabularii cladirii furgim furgim Buna ziua M-au anuntat de la primarie ca trebuie sa fac declaratia de impunere pentru o cladire la care tocmai i-am pus acoperisul si lucrez la finisaje. Nu ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire in constructie mellamiki mellamiki Acum 3-4 ani am inceput sa construim o casa in locul celei vechi pe care am dat-o jos..Cu autorizatie,acte in regula,expira in curand,dar vom prelungi.La ora ... (vezi toată discuția)