avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit pe cladire in constructie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit pe cladire in constructie

Acum 3-4 ani am inceput sa construim o casa in locul celei vechi pe care am dat-o jos..Cu autorizatie,acte in regula,expira in curand,dar vom prelungi.La ora actuala avem parterul si o parte din etaj(fara geamuri,usi si acoperis).Este normal ca,pana la ora actuala am platit impozit pe cladire? E trecuta ca si cladire cu pereti din caramida arsa si instalatii(are apa si curent care sunt afara langa poarta-contorul si pompa).Nu e casa veche pentru ca aceea era din lemn.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:58, 13 Mai 2012
Impozitul ar fiu trebuit platit dupa procesul-verbal de receptie al cladirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare etaj lemn marco07 marco07 Salutare tuturor, Am ridicat un etaj din structura de lemn peste o casa de caramida veche, deja existenta. Atat in autorizatie cat si in procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Cortul este cladire impozabila? CO.COS CO.COS Potrivit definiţiei din Codul fiscal (norme metodologice), o construcţie poate fi considerată clădire dacă are acoperiş şi pereţi. [b]acoperis[/b] = ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire pers fizica ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa-mi explicati cum se determina valoarea impozabila unitara si calculul impozitului pe cladire pentru o suprafata utila de 278 mp ... (vezi toată discuția)