ok, multumesc pentru raspuns! dar in caz ca nu ma primesc inapoi sau imi ofera un post cu mult inferior celui anterior, ce pot face? :"> as vrea sa fiu pregatita in aceasta discutie cu ei!
Buna ziua! As avea cateva intrebari legate de ceea ce urmeaza dupa terminarea concediului de ingrijire a copilului!
Am sa explic prima data situatia! Am ramas insarcinata iar dupa 4 luni am plecat de la servici pe risc maternal, am nascut, am ramas in concediu de maternitate 2 ani de zile, apoi am prelungit din motiv de handicap de vorbire a copilului pana la 3 ani! in iunie 2011 ar trebui sa ma intorc la fostul loc de munca! intrebarea mea este: au angajatorii obligatia sa ma ia inapoi sau nu? in caz ca nu ..care ar fi variantele ce mi le-ar putea oferi?:stunned:
asa e, daca as pleca, as avea unde nu e problema, am un servici, pot locui unde am locuit inainte de casnicie, cu parintii mei, am ramas in concediu de maternitate cat trebuia desi cariera mea s-a dus pe apa sambetei, deci nu cred sa se poata ajunge la problema ca as fi o "mama nepotrivita" ...dar in ziua de azi orice este posibil:((
intreb pentru ca vreau sa fac totul ca la carte! cat despre partaj, nu cred ca va fi mare caz caci apartamentul e al lui de dinaintea casatoriei si multe nu am luat impreuna! cat despre copil nu vreau sa ii despart prea tare, poate sa stea 1 saptamana la mine una la el.