amellyashop a scris:
bun! deci stau tot aici, merg la tribunal depun cererea si io pun pe masa? intreb pentru ca vreau sa inteleaga ca urmeaza sa-l parasim si vreau sa fac totul ca la carte! cat despre partaj, nu cred ca va fi mare caz caci apartamentul e al lui de dinaintea casatoriei si multe nu am luat impreuna! cat despre copil nu vreau sa ii despart prea tare, poate sa stea 1 saptamana la mine una la el, dar eu nu mai vreau sa stau cu el!
Eu zic sa va ganditi de o mie de ori si sa luati hotararea, o singura data...
Ma repet, pentru ca, nu cred ca m-am facut inteleasa: daca nu veti oferi minorului conditii normale/optime de trai, cu tot ceea ce implica acest fapt, exista posibilitatea ca acesta sa fie incredintat spre crestere si educare, tatalui.
Si apoi, daca ganditi in acest fel si mai si spuneti in fata instantei acest lucru, veti avea surpriza sa vedeti copilul...in cadrul unui program de vizitare minor stabilit de catre instanta "in functie de interesul superior al minorului"...si nu de al dvs.
Incercati sa nu confundati relatiile.Relatia mama-tata este una...iar relatia copil-mama, copil-tata, alta...pentru ca, precizez: interesul superior al minorului, primeaza!
Poate reveniti cu amanunte...si ne spuneti ca si dvs. aveti ce oferi minorului, pentru ca, nu ne-ati spus nimic, deocamdata.