avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Care este primul pas in inceperea unui divort?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Care este primul pas in inceperea unui divort?

Ma adresez pentru ca nu stiu cum e bine si cum nu! Care ar fi primul lucru pe care trebuie sa-l fac pentru a incepe ?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
amellyashop, utilizator
Cel mai recent răspuns: amellyashop , utilizator 11:50, 26 Ianuarie 2011
asa e, daca as pleca, as avea unde nu e problema, am un servici, pot locui unde am locuit inainte de casnicie, cu parintii mei, am ramas in concediu de maternitate cat trebuia desi cariera mea s-a dus pe apa sambetei, deci nu cred sa se poata ajunge la problema ca as fi o "mama nepotrivita" ...dar in ziua de azi orice este posibil:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal inchis marafx marafx Sunt separata de tatal copiului de 5 ani. Copil inizial a locuit pentru un an cu bunici materni dupa care, eu lucrand intro mare companie italiana deci in ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? ce sanse am? ana500 ana500 Buna ziua. Ma numesc Ana si as avea si eu nevoie de niste sfaturi. Sunt casatorita de 5 ani si jumatate si avem un baietel de 3 ani jumatate. De ceva vreme ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului adryanutza adryanutza buna ziua!am un copil de 3 luni iar tatal nu la vazut de la o luna iar acu imi tr mesaje p tel k o sa mi ia fata k a vorbit cu un avokt si poate.as vrea sa mi ... (vezi toată discuția)