avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Activitate MViorel

Activitate MViorel

Răspuns la discuția Contract de inchiriere
Ma scuzati, dar nu prea am inteles raspunsul.Cum poate sotul decedat sa-si dea acordul?Sau poate folosi certificatul de deces in alte scopuri?Contractul este inregistrat la Finante deja. Va multumesc
Buna ziua. Am incheiat un contract de inchiriere cu o societate, eu fiind vaduva. Am eliberat CF-ul casei si nu am facut succesiunea, deci apare si sotul decedat in CF. Chiriasul mi-a cerut copie dupa certificatul de deces, deoarece ar avea nevoie la Camera de Comert pentru punctul de lucru. Este necesar certificatul de deces??? Pana acum nu mi s-a mai cerut si am mai incheiat zeci de contracte cu alte societati. Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Pensie de urmas
Va multumesc pentru raspunsurile acordate.
Răspuns la discuția Pensie de urmas
Din pacate luna trecuta am avut comision de 500 lei din asigurari din cauza proastei mele informari asupra legii mai am sanse sa primesc PU daca renunt la venitul suplimentar si la contractul de asigurari? Adica sa fac din nou cerere pt PU deorece m-as incadra din nou. Va multumesc.
Răspuns la discuția Pensie de urmas
Adica 459 + 350 Lei =809 sa nu depasesc aceasta suma sau 459 impreuna cu pensia. Va multumesc pentru raspuns.
Discuție Pensie de urmas
Am o pensie de urmas dupa mama 350Lei si daca am un contract de agent de asigurari cat venit pot sa am maxim din asigurari fara sa imi pierd PU?(venitul ii in functie de cate asigurari fac,comision din ele)