avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Activitate tisescuirina

Activitate tisescuirina

Răspuns la discuția inselatoria
Sotul inpreuna cu un var au luat un credit pe societatea mamei varului,urmand sa-l preia ei,au cumparat o locatie unde timp de trei nimeni nu a luat nici un ban,au transformat acea locatie intr-o mare pensiune.sotul meu a avut incredere oarba girand si casa noastra.afacerea a mers foarte bine sotul meu muncind zi si noapte fara nici un ban si nici un act la mana.Intr-un final mama varului a cesionat partile unde varul tot atunci a renuntat si maicasa a facut cere de interventie,dupa care varul a disparut si maicasa a preluat afacerea spunand ca totul este al ei.Va rog dati-mi un sfat,am cerut laONRC solutionarea .
Răspuns la discuția dreptul omului
Daca e administrator, creerul afaceri am fost eu afacerea a inforit ,cand am plecat la drum am batut palma ca ne asociem ,unde chiar sa intamplat si tot atunci a renuntat ., El se ocupa de administratie si eu partea practica.
Inafara de asta l-am girat cu casa si un alt credit ridicand el bani.
Imi puteti da un raspuns si cu inselatoria?
Discuție dreptul omului
Am lucrat la o firma fara carte de munca iar patronul ma mintit e vorba de 3ani >. CUM AS PUTEA SA-L RECLAM NUMELE MEU ERA PE CASA DE MARCAT SI MAI MULT MAI SEMNAM SI FACTURI?
Răspuns la discuția inselatoria
tisescuirina a scris:

Acum 3ani sotul meu inpreuna cu un var au luat un credit pe firma lui maicasa .afacerea a inforit iar varu a spus ca se retrege si ca vrea bani ca sa gandit la o refinantare.Eu am cerut asocierea cu sotul meu de multe ori dar motivand ca nu e timp ,in final a facuto cesionand maicasa partile ;inregistandule apoi renuntand sre solutionarea lor.dupa munca depusa am girat si casa pe numele lui si credite pe numele nostru,el a fugit si maicasa a preluat afacerea. Ce putem face? multumim.
Discuție inselatoria
Acum 3ani sotul meu inpreuna cu un var au luat un credit pe firma lui maicasa .afacerea a inforit iar varu a spus ca se retrege si ca vrea bani ca sa gandit la o refinantare.Eu am cerut asocierea cu sotul meu de multe ori dar motivand ca nu e timp ,in final a facuto cesionand maicasa partile ;inregistandule apoi renuntand sre solutionarea lor.dupa munca depusa am girat si casa pe numele lui si credite pe numele nostru,el a fugit si maicasa a preluat afacerea. Ce putem face? multumim.