avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general dreptul omului
Discuție deschisă în Contabilitate în general

dreptul omului

Am lucrat la o firma fara carte de munca iar patronul ma mintit e vorba de 3ani >. CUM AS PUTEA SA-L RECLAM NUMELE MEU ERA PE CASA DE MARCAT SI MAI MULT MAI SEMNAM SI FACTURI?
Cel mai recent răspuns: tisescuirina , utilizator 22:50, 23 August 2010
Il puteti actiona in judecata civila.
Imi puteti da un raspuns si cu inselatoria?
Nu este inselaciune.
Puteti sa faceti plangere penala dar cred ca si dvs. sunteti vinovat...penal...
Ultima modificare: Duminică, 22 August 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu sunt intrunite eleementele constitutive ale infractiunii de inselaciune, ori alealtei infractiuni. Trebuie sa-l actionati in instanta pe cale civila.
Succes!
Inafara de asta l-am girat cu casa si un alt credit ridicand el bani.

Alte discuții în legătură

Pot depune plângere penală. ..sorin, ..sorin, Pot depune plângere penală pentru înșelătorie, am cumpărat o mașină și proprietarul nu îmi oferă fiscal, am platit mașină, am făcut un contract , ... (vezi toată discuția)
Inselaciunea nu e fapta penala? nitmar nitmar intentionez sa contest in parte o rezolutie, dar vreau sa-mi lamuresc urmatorul punct : \"Neinceperea urmaririi penale fata de ...cercetat sub aspectul ... (vezi toată discuția)
Hartuire si santaj leorot leorot Sunt administratorul unei firme de taxi. In 2008 am avut un taximetrist angajat la negru, pe care l-am dat afara in urma insusirii de catre acesta a unor sume ... (vezi toată discuția)