avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot depune plângere penală.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot depune plângere penală.

Pot depune plângere penală pentru înșelătorie, am cumpărat o mașină și proprietarul nu îmi oferă fiscal, am platit mașină, am făcut un contract , persoana m-am mințit că îmi că da fiscalul, sa am încredere că nu va fii nicio problema!!
Nu poate sa fie vorba de savarsirea infractiunii de înșelăciune.
Rezolvați la instanta civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau abuz de incredere aaionut30 aaionut30 Buna ziua,as dori sa va cer o parere intrucat nu sunt sigur de ce anume trebuie sa fac. Pe scurt,am o problema cu un individ caruia i-am incredintat masina ... (vezi toată discuția)
Inscris sub semnatura privata -inselaciune? maiami maiami as dori sa stiu ce se poate intampla daca am facut un act de mana in urmatoarele conditii: titlu apare contract de vanzare cumparare iar in contract am scris ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina de la un escroc teodorast teodorast am cumparat o masina acum 6 luni .proprietarul masinii este o firma iar eu am cumparat-o de la soferul firmei doar cu o chitanta de mana in care soferul ... (vezi toată discuția)