avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselatoria
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselatoria

Acum 3ani sotul meu inpreuna cu un var au luat un credit pe firma lui maicasa .afacerea a inforit iar varu a spus ca se retrege si ca vrea bani ca sa gandit la o refinantare.Eu am cerut asocierea cu sotul meu de multe ori dar motivand ca nu e timp ,in final a facuto cesionand maicasa partile ;inregistandule apoi renuntand sre solutionarea lor.dupa munca depusa am girat si casa pe numele lui si credite pe numele nostru,el a fugit si maicasa a preluat afacerea. Ce putem face? multumim.
Cel mai recent răspuns: tisescuirina , utilizator 21:06, 25 August 2010
tisescuirina a scris:

Acum 3ani sotul meu inpreuna cu un var au luat un credit pe firma lui maicasa .afacerea a inforit iar varu a spus ca se retrege si ca vrea bani ca sa gandit la o refinantare.Eu am cerut asocierea cu sotul meu de multe ori dar motivand ca nu e timp ,in final a facuto cesionand maicasa partile ;inregistandule apoi renuntand sre solutionarea lor.dupa munca depusa am girat si casa pe numele lui si credite pe numele nostru,el a fugit si maicasa a preluat afacerea. Ce putem face? multumim.
fii mai explicita
Sotul inpreuna cu un var au luat un credit pe societatea mamei varului,urmand sa-l preia ei,au cumparat o locatie unde timp de trei nimeni nu a luat nici un ban,au transformat acea locatie intr-o mare pensiune.sotul meu a avut incredere oarba girand si casa noastra.afacerea a mers foarte bine sotul meu muncind zi si noapte fara nici un ban si nici un act la mana.Intr-un final mama varului a cesionat partile unde varul tot atunci a renuntat si maicasa a facut cere de interventie,dupa care varul a disparut si maicasa a preluat afacerea spunand ca totul este al ei.Va rog dati-mi un sfat,am cerut laONRC solutionarea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mita cu japca dumitrescutiberius dumitrescutiberius Acum o saptamana un var de al meu cu permisul retinut a luat masina pana la farmacia fiind grabit nevoit sa o ia o straduta pe interzis . La un momendat da nas ... (vezi toată discuția)
Evitare executare silita laurashgeo laurashgeo Caut o solutie pentru o verisoara de la tara. Sotul ei a lucrat la o fabrica iar patroana firmei i-a cerut sa fie girant pentru un imprumut. Omul de buna ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor urgent!!! u_c u_c am o problema pentru care am nevoie de niste sfaturi juridice pentru ma depaseste.anul acesta in vara am lucrat undeva fara carte de munca ulterior am plecat ... (vezi toată discuția)