din aprilie 2008 si pana in prezent am lucrat la 3 firme ,intre 29 septembrie 2009 si 13 octombrie 2009 am intrerupere pe cartea de munca.in aceste conditii pot intra in concediu crestere copil avand in vedere ca in prezent lucrez la o firma pe perioada determinata ,avand in vedere ca nasterea copilului este in aprilie anu acesta si momentan lucrez la o firma pe perioada determinata la care nu lucram pana in aprilie 2010 cand s-a nascut copilul,la aceasta firma lucrez din mai <singura intrerupere fiind cea de care v-am spus>
multumesc pentru raspuns
am inteles ca in aceasta perioada in care lucrez <chiar daca as fi putut sa stau acasa>angajatorul poate sa incheie collaborarea cu mine,ceea ce nu am inteles este daca angajatorul hotareste sa incheiem colaborarea eu ma pot intoarce in ccc?
multumesc ,roberta
am nascut acum patru luni am beneficiat de cele 126 zile de concediu medical am stat o luna si zece zile in concediu indemnizatie copii si am hotarat sa ma intorc la servici.Cat timp ma protezeaja legea sa nu fiu data afara avand in vedere ca eu as mai fi putut sta 1 an si7 luni acasa sau daca este posibil sa ma intorc inapoi in concediu indemnizatie copii dupa cateva luni de lucru avand in vedere ca copilul nu a implinit doi ani?
multumesc celor care imi raspund,roberta