avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Activitate eo

Activitate eo

Răspuns la discuția Contract de comodat
Multumesc mult.

Dar totusi masina va fi folosita de un agent de vanzari in interes de serviciu, folosinta individualizata printr-un proces verbal intre societate si angajat, combustibil justificat prin existenta unei foi de parcurs.:(
Buna,
Am si eu o intrebare...sau mai multe :)

Se poate face contract de comodat intre 2 persoane juridice, pentru un autoturism proprietatea a persoanei juridice?.In cazul in care se poate, comodatarul isi poate deduce cheltuielile de combustibil,intretinere... ale autoturismului?Precizez ca autoturismul este folosit pentru deplasare(agent vanzari servicii)

Multumesc
Răspuns la discuția Prelungire punct de lucru
Multumesc mult Primoris

Firma isi desfasoara activitatea la acelasi punct de lucru si am un act aditional de prelungire.La momentul la care am deschis punctul de lucru societatea avea si sediul social in bucuresti, deci certificatul constatator initial a fost emis de Reg Com Bucuresti
Buna

1.In cazul in care am sediul social intr-un judet(Gorj) si punct de lucru in alt judet(Bucuresti) unde se depune pentru prelungirea punctului de lucru
2. Cum se procedeaza in cazul in care societatea si-a schimbat denumirea si sediul social iar certificatul constatator pe legea 359/2004 pentru punctul de lucru este pe vechea denumire si am nevoie de unul actualizat?Precizez ca este vorba de certificat pe legea 359/2004.

multumesc mult