avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire punct de lucru

Buna

1.In cazul in care am sediul social intr-un judet(Gorj) si punct de lucru in alt judet(Bucuresti) unde se depune pentru prelungirea punctului de lucru
2. Cum se procedeaza in cazul in care societatea si-a schimbat denumirea si sediul social iar certificatul constatator pe legea 359/2004 pentru punctul de lucru este pe vechea denumire si am nevoie de unul actualizat?Precizez ca este vorba de certificat pe legea 359/2004.

multumesc mult
Cel mai recent răspuns: eo , utilizator 17:03, 23 August 2010
Incheiati un nou contract de inchiriere, completati o noua declaratie pe proprie raspundere privind activitatile desfasurate si predati vechiul Certificat Constatator, urmand sa vi se elibereze unul nou, pe noua adresa si sub noua denumire.

Dosarul se depune, bineinteles, la Registrul Comertului din judetul Gorj unde este inregistrata societatea. Banuiesc ca si vechiul Constatator v-a fost eliberat tot de catre ORC Gorj.

Ar fi putut fi eliberat de Bucuresti, doar daca ati avut si sediul social in Bucuresti si l-ati mutat ulterior, insa nu ati mentionat asa ceva..
Multumesc mult Primoris

Firma isi desfasoara activitatea la acelasi punct de lucru si am un act aditional de prelungire.La momentul la care am deschis punctul de lucru societatea avea si sediul social in bucuresti, deci certificatul constatator initial a fost emis de Reg Com Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator ContSters61319 ContSters61319 O firma are multe puncte de lucru, in majoritatea judetelor. Unele functioneaza dpdv sanitar pe baza anexei la certificatul de inregistrare, acela cu toate ... (vezi toată discuția)
Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)
Recodificare la declararea pct de lucru !? adina m adina m Daca fac declararea punctului de lucru la ORC trebuie sa fac si recodificarea odata cu aceasta mentiune ? După ce am mentiunea si incheierea de la ORC declar ... (vezi toată discuția)