avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social in acelasi judet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social in acelasi judet

Buna ziua,
va rog sa imi spuneti daca exista vreun contract de inchiriere special pentru schimbarea sediului social in acelasi judet.
In contractul de inchiriere, adresa societatii ramane cea care apare in certificatul de inregistrare (cea veche)?
In contractul de inchiriere se specifica in obiectul contractului inchirierea spatiului ca sediu social?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:33, 28 August 2014
Buna ziua,
Nu prea se intelege ce ati vrut sa intrebati.
Daca doriti sa schimbati sediul social in alt judeti , atat in contractul de inchiriere cat si in Certificatul de Inmatriculare de la ORC trebuie sa fie aceeasi adresa, adica din acel judet unde vreti sa-i schimbati sediul.
In contractul de inchiriere va aparea acuala adresa a sediulul social iar obiectul contractului va fi inchirierea spatiului ptr stabilirea unui al sediu social. Apoi, cu contractul de inchiriere, va veti adresa Registrului Com ptr inregistrarea mentiunii. Va trebui sa predati, in original, certificatul de inmatriculare urmand a primi un nou certificat cu noua adresa. Predati, daca este cazul, si certificatele constatatoare ptr autorizarea activitatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire punct de lucru eo eo Buna 1.In cazul in care am sediul social intr-un judet(Gorj) si punct de lucru in alt judet(Bucuresti) unde se depune pentru prelungirea punctului de ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social in alt judet raluk20 raluk20 Buna ziua, Am urmatoarea problema : Am un SRL si vreau sa-i schimb sediul social in alt judet, am gasit sediul respectiv si am facut un contract de ... (vezi toată discuția)
Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)