Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Sotul a depus la judecatorie cerere pt . divort. Eu , in calitate de parata am depus intampinare de divort. Am fost de acord cu ce scrie acolo, mai ales ca vrea sa-mi lase copilul mie, si toate bunurile. Problema este ca termenul fixat pt. prima audiere este pe 13 sept. Copilul incepe clasa I-a si am fi vrut sa mergem cu el in prima zi de scoala. Intrebarea mea este: putem sa nu ne prezentam la primul termen, dar sa nu se amane procesul?Sau macar unul din noi sa nu se prezinte(reclamantul sau parata). Pt. ca amandoi ne dorim sa se termine cat mai repede. Specific ca nu ne-am luat nici unul din noi avocat pt. ca am considerar ca nu avem nevoie, din moment ce ne-am inteles. Daca da, referitor la intrebare, ce ar trebui sa facem?Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns. Am primit citatie pentru actiune de divort in calitate de parata. Mi se comunica ca am obligatia sa depun cu maxim 5 zile inainte de termenul stabilit- intampinare de divort. As dori sa-mi spuneti ce este aceasta si ce ar trebui sa contina ea. Specific ca avem un copil minor (7 ani) asupra caruia sotul a spus in cererea de chemare in judecata ca vrea sa imi dea mie custodie totala, sa fiu singura care sa i-a decizii in ceea ce priveste copilul, si bunurile comune deasemenea vrea sa-mi revina mie de drept. Va multumesc anticipat pentru raspuns.