Buna ziua. Va rog sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns. Am primit citatie pentru actiune de divort in calitate de parata. Mi se comunica ca am obligatia sa depun cu maxim 5 zile inainte de termenul stabilit- intampinare de divort. As dori sa-mi spuneti ce este aceasta si ce ar trebui sa contina ea. Specific ca avem un copil minor (7 ani) asupra caruia sotul a spus in cererea de chemare in judecata ca vrea sa imi dea mie custodie totala, sa fiu singura care sa i-a decizii in ceea ce priveste copilul, si bunurile comune deasemenea vrea sa-mi revina mie de drept. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Daca nu stiti ce e aceea "intampinare" poate ar trebui sa apelati la un avocat, sa nu va treziti cu "surprize". Ca idee, intampinarea reprezinta apararea paratului cu privire la capetele de cerere ale actiunii reclamantului.
Avand un copil minor, oricum se va dispune cu privire la incredintarea acestuia, la stabilirea unei pensii de intretinere si la un program de vizitare in favoarea celuilalt parinte.
Mare atentie la partaj!
intampinarea trebuie sa cuprinda un raspuns la cererea de divort.
ar trebui sa va consultati cu un avocat pentru a vedea consecintele cererii de divort.
Divort culpa comuna
didik
in momentul in care voi introduce cererea de divort (culpa comuna) semnata de amandoi soti daca se va razgandi paratul si nu va mai fi de acord cu unele ... (vezi toată discuția)
Divort
laurica.ionica
Buna! Am si eu o intrebare, cum imi pot ajuta prietena sa divorteze?ea s-a casatorit de la 19 ani si a facut un bebe.in prezent prietena mea are 25 de ani iar ... (vezi toată discuția)